Kuluneen kevään muut juhlat

Tähän kevääseen on mahtunut muitakin pikkujuhlia. En ole ehtinyt vaan niitä blogiin päivittelemään. Ensiksi juhlittiin mieheni 38-vuotissynttäreitä ihan vaan perheen kesken. Päätettiin pojan kanssa laittaa yllätyksenä herkut pöytään.  Koska olin toipumassa toisesta hammasoperaatiostani ei ollut voimia eikä aikaa leipoa kakkua itse, niin tilasin sen ystävältäni Jaanalta Kakun ajasta. Jaana pyörittää omaa konditoriaa ja pitopalvelua Limingassa. Tilasin häneltä lakritsi-sitruunatuorejuustokakun ja se oli ihan syötävän hyvää! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Jaanalle, suosittelen tilaamaan häneltä kakkuja ja leivonnaisia. Ne on aina olleet todella herkullisia!

IMG_2742

 

IMG_2743

 

IMG_2746

 

IMG_2737

 

Pääsiäinen oli vuorossa seuraavana. Lasten kanssa askartelimme pajunoksat palmusunnuntaita edeltävänä päivänä ja tällä kertaa olin varautunut virpojien tuloon. Joskus aikaisempina vuosina on saanut jakaa rahoja ja keksejä, sillä tällä pellolla virpojia riittää ihan jonoksi asti 😀 Omien virpojien asuihin täydennystä löytyi Halpa-Hallista.

 

IMG_2778

 

IMG_2781

Pääsiäinen meni flunssan kourissa, joten en jaksanut sen enempää värkätä mitään ihmeellistä. Mies kokkasi lammasta, lohkoperunoita ja Tsatsikia ja minä väsäsin nopeasti Pashatuorejuustokakun mangokiilteellä soijaversiona. En ollut ihan tyytyväinen soijaversioon, joten harjoitusta vaatii vielä. Jostain syystä myös pääsiäismunat alkoi sulamaan ja leviämään kakun päällä. Kakku kuitenkin teki kauppansa ja hyvä niin!

Rakastan kevättä ja tykkään koristella kotia aina juhlia varten. Lapsetkin aina odottaa seuraavaa juhlaa/juhlapyhää, koska he tietävät jo, että silloin tehdään jotain erityistä ja äiti leipoo jotain herkkua 🙂 Yleensä tyttö haluaa aina juhliin mekon päällensä ja häntä saakin sitten kuvattua, mutta poikanen mielellään piiloutuu kameroilta.

IMG_2782

 

IMG_2785

 

IMG_2794

Jätä kommentti